Reserveer hotel & restaurant

Aanvraag restaurant

Specialiteiten

De keuken van Jannis Brevet

8-gangen specialiteiten menu € 210,00 per couvert

ter indicatie i.v.m. dagelijkse wijzingen in aanvoer en kwaliteit;
 
Kaviaar ’Gold Anna Dutch’, kokos, Solange, kippenhuid
Eendenlever (bio) oude port, Parmigiano Reggiano, rabarber
Coquille ’St. Jacques’, piment d’Espelette, kombu, anijs, komkommer
Neustong asperges, Duindoorn, peterselie olie 
Rode mul koolraap, tijm, Pierre Robert, abrikoos, verjus
Lamsfilet ‘Alexander Calder’
venkel, lamsoor, tijm, Piquillo peper
Boeddhavinger mascarpone, bambu, sinaasappel 
Tablet chocolade Ocoa 80%, bleekselderij, banaan


exclusief in het seizoen
Zeeuwse Kreeft
hoeve ei, truffel, artisjok, oranjebloesem (supplement)

Manoir Restaurant Inter Scaldes

Zandweg 2 - 4416 NA Kruiningen

T. 0031 (0) 113 381753

info@interscaldes.nl