Welkom bij Manoir Inter Scaldes

Wij verwelkomen u graag!

Momenteel zijn wij gesloten in afwachting van de nieuwe maatregelen. Uw reservering wordt automatisch geannuleerd, indien er vanaf 14 januari 2022 geen versoepelingen komen. Wij serveren geen diner op de kamer.

Het restaurant en hotel is momenteel gesloten vanwege de nieuwe COVID-19 maatregelen.Onze online-reserveringssite is actief; wij zien tot onze grote vreugde, dat er veel reserveringen worden gemaakt voor dit jaar.

Wij nemen contact met u op over uw reservering, indien deze door de maatregelen niet door kan gaan, maar u kunt ervan uitgaan, dat uw huidige reservering spijtig genoeg automatisch geannuleerd wordt. Uiteraard zijn wij u gaarne van dienst voor het verplaatsen van uw reservering of maakt u zelf online een nieuwe reservering. Wij hoopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

 

Bezoek het hotelrestaurant

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.