Welkom bij Manoir Inter Scaldes

Kerstmenu 2022

Klassiekers & eigentijds, dat is de Kerstgedachte van Jannis Brevet. In het 7-gangen Kerstmenu treft u de Kerstgans aan, geïnspireerd door de ‘dripping’ techniek van ‘Jackson Pollock’ en anderzijds is de zeetong ‘Veronique’ een hommage aan Escoffier. Jannis Brevet’s geurige knolselderij met truffel, ‘Dame Blanche Anamorfose’ en uiteraard aan één van zijn verfijnde Imperial kaviaar gerechten ontbreekt het in het Kerstmenu niet.

Kerstmenu 7-gangen € 285,00 per couvert. lunch van 12.00 tot 16.30 uur / diner vanaf 19.00 tot 24.00 uur. Bij geen beschikbaarheid kunt u een wachtlijstreservering plaatsen (hotelarrangementen verkrijgen voorrang op een tafel in het restaurant).

KERSTARRANGEMENT met kamer nog beschikbaar op 24 december a.s.

Verblijf op een luxe hotelkamer in het Manoir met uitgebreid Kerstontbijt en het 7-gangen Kerstmenu, verzorgd door Jannis Brevet en zijn team. Het arrangement is beschikbaar vanaf € 505,00 per persoon op een luxe tweepersoonskamer Comfort. U kunt een gegarandeerde reservering online maken of contact opnemen met onze receptie.

Vanaf maandag 26 december 2022 t/m woensdag 25 januari 2023 zijn wij wegens jaarlijks verlof gesloten, wij verwelkomen u graag weer op donderdag 26 januari a.s. Tijdens deze periode zijn wij online voor u beschikbaar.

 

Bezoek het hotelrestaurant

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.