Welkom bij Manoir Inter Scaldes

COVID-19 Nieuwe Maatregelen per 14 oktober 2020

Alle tafelreserveringen gecombineerd met een hotelkamer kunnen gewoon doorgang vinden.

Tafels voor de lunch en restaurantgasten voor het diner zonder kamer komen te vervallen.

Maximaal 4 personen (uit een niet samengesteld gezin) mogen wij aan tafel verwelkomen. 

Wij bieden het Gastronomisch Arrangement inclusief ontbijt en een 8-gangen menu aan.

U kunt u vanaf 15.00 uur bij ons inchecken, wij bieden koffie- en thee faciliteiten en een uitgebreid minibar assortiment op de kamer. Zo kunt u zich in alle rust voorbereiden op het diner.

 

Bezoek hotelBezoek restaurant

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.