Inter Scaldes Blog
-
Etiquette door de jaren heen
Wat is de reden van etiquette en waar en wanneer werd het gebruikt in de hotellerie in restaurants?
-
Van selectie tot perfectie
Alleen het állerbeste komt over de drempel bij Inter Scaldes. En het team van Inter Scaldes ziet deze vakbeheersing graag met eigen ogen. Hoe selecteert de chef zijn ingrediënten?
-
Grand opening
In samenwerking met bevriende chefs werden maar liefst 15 Michelinsterren samengebracht voor het heropeningsfeest van Inter Scaldes.
-
Van schets tot eindresultaat
De gast waant zich, net zoals de naam van dit restaurant doet vermoeden, tussen de Scheldes, aldus interieurontwerper Paul Linse. Hier lees je alles wat je wilt weren over het interieur.
-
Foto impressie
Met veel zorg en aandacht werd het historische pand verbouwd. Bekijk hier de eerste foto’s van het vernieuwde Inter Scaldes.
-
In en met Zeeland
In de aanloop naar de opening, richten we de schijnwerpers op de omgeving en lokale leveranciers die een onmisbare rol spelen in de culinaire pracht van Inter Scaldes.
-
Geschiedenis Inter Scaldes
Zowel het restaurant als het pand van Inter Scaldes kennen een lange geschiedenis. Dit is het verhaal van een culinair erfgoed.
-
Recept voor een nieuw menu
Vanaf 16 november serveert Jeroen zijn eerste menu in Inter Scaldes. Hoe stelt de chef zo’n menu samen en waar haalt hij zijn inspiratie vandaan?
-
Achter de schermen
Met veel zorg en liefde wordt het historische pand van Inter Scaldes verbouwd. Het dak wordt vervangen, de tuin krijgt een make-over.
-
Love at first bite
Vanaf november 2023 volgen Jeroen en Sanne Achtien het koppel Claudia en Jannis Brevet op. We vroegen het stel naar het geheim van hun succesvolle samenwerking.
-
Over Jeroen Achtien
Het is Januari 2023, het langverwachte nieuws wordt eindelijk onthuld. Jeroen Achtien, een getalenteerde chef-kok met 2 Michelinsterren, wordt de nieuwe chef van Inter Scaldes.